Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Създайте тропическа атмосфера на масата

Подредете лятната трапеза с растения и екзотични плодове, съчетани с цветни прибори и естествено дърво, за да прeдадете усещането за летни слънчеви дни и на закрито.

2. Съчетайте цветовете За игрив, но не детински, вид се придържайте към по-прости съдове в меки пастелни цветове, за да насочите фокуса към растенията и цветята.

INTAGANDE стъклена чаша, 1,99 лв

FASCINERA дъска за рязане, 9,99 лв


1. Създайте основа Изкуствените листа от филодендрон са достатъчно големи, за да  послужат за впечатляващи подложки за храна, докато изкуствената папрат ще омекоти цялостното усещане. Заложете на минимализъм само с няколко листа или смело отрупайте с тях цялата маса.

SMYCKA изкуствено цвете, 9,99 лв


3. Помислете за детайлите Подсилете зеленината като поръсите храната с билки или ги добавите във водата за вкус. Завършете обстановката с чаши от цветно стъкло. 

INTAGANDE гарафа, 14,99 лв

5. Покажете своята страст и експериментирайте с растенията. „Обожавам да внасям природата у дома и растенията ми помагат да го направя,“ казва Мириам. „Живея в моя собствена малка джунгла; така се свързвам с природата.“


4. Използвайте естествени материали Дървените дъски за рязане служат не само за рязане. Използвайте топлината на дървото, за да добавите цвят и текстура на масата и поставете в средата нарязани атрактивни тропически плодове.

FASCINERA дъска за рязане, 9,99 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.