Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Прекрасна семейна вечеря в 4 обещаващи стъпки

Всеки родител знае, че да събере семейството на спокойна вечеря в приятни разговори е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Ето един искрен опит да ти помогнем да го направиш.


1. Направи вечерята важна

Опитай се да превърнеш вечерята в специалното събитие за деня. Въвлечи семейството си в приготовленията. Гответе заедно, когато можете. Мотивирай децата, като им даваш отговорност да сложат масата или да изберат менюто. (Ако искат да си поканят и приятели, разтегателната маса INGATORP ще ти е от голяма помощ.)

BEGARLIG ваза, 35,90 лв

SUNNANO висяща лампа, 59,90 лв

INGATORP разтегателна маса, 499,00 лв


2. Обърни специално внимание на подредбата

Да се храним на хубаво наредена маса е много приятно преживяване. Защо да използваме чиниите за гости само за гости? Добави подложки за хранене, красиви салфетки, комплект чинии, хубава салатиера. Това са малки промени за по-официална вечеря, но те я правят и по-празнична.

ARV купа, 3,99 лв

LÄTTAD подложка за маса, 6,99 лв

SMAKBIT плато, 19,99 лв


3. Отдай се на момента

Как е минал денят на всеки? Някакви планове за уикенда? Когато (ако!) всеки се разприказва, удължи момента. С настолна игра или музикална викторина – като колелото на късмета LUSTIG и Bluetooth тонколонката ENEBY – може дори да забравите колко е часът.

LUSTIGT игра, "колело на късмета", 39,90 лв

ENEBY bluetooth тонколона, 189,00 лв


4. Допълнителни предпазни мерки

Да създадем момент на спокойствие по средата на седмицата е предизвикателство за всеки. И все пак можем да предположим, че ако дадем на мобилните ни устройства малко почивка в табуретката STOCKSUND (или просто ги оставим в другата стая далече от нас) няма да ни навреди.

PUDDA кош, 9,99 лв

PUDDA кош, 19,99 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.