Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Направи си куклен театър от стара кутия

Когато си купиш нещо ново, не изхвърляй кутията! С малко въображение, боя и плат можеш да я превърнеш в изумителен куклен театър. Гледай това видео, за да видиш колко е лесно!

Куклен театърНаправи си сам

Става бързо! Вземи картонена кутия, ножици, четки, боя (ние използвахме флуоресцентни боички MÅLA във весели цветове), плат, конци и маркери. Изрежи гърба на кутията, но запази страниците, за да може кутията да стои изправена. Нарисувай отпред формата на сцената и я изрежи. Украси я. Направи завесите (заший или залепи с тиксо отвор в горната част, за да прокараш конеца през него). Окачи ги и готово – сцената е готова.


Използвай въображението си

Какво можеш да направиш от една картонена кутия? Това е въпросът, който вдъхнови направата на нашия куклен театър. Бяхме в дома на Хана, Пер и децата им Джак, Ло и Джуно. Татко Пер се въодушеви от предизвикателството и измайстори частта, която изискваше остри инструменти. Ло боядиса (и Дуно помогна с една ивица!), а Джак беше кукловодът, който ни забавляваше с историите за приключенията на смелия бухал.

NEDJA плат, 9,99 лв

VANDRING UGGLA кукла ръкавица, 9,99 лв

MALA флуоресцентна/брокатна боя, 8 бр. в к-т, 19,99 лв

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.