Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Започни деня с приятно усещане

Тези малки промени в начина, по който закусваш, ще ти осигурят енергия през целия ден!

Закуската – специален момент в сутрешната рутина

Бързото хранене е страничен ефект на динамичния живот, който водим. Простичкият акт да се храниш на масата е начин да направиш кратка пауза и да се насладиш на своето ястие, както и да обърнеш внимание на себе си и на другите. „Закусвам всяка сутрин, обикновено на масата в кухнята или на любимия ми стол в дневната,“ казва Сам, който ни вдъхнови за тази идея, когато посетихме дома му, в който живее заедно с Рена.

Наслади се на свежест от природата

Природата има силата да успокоява, тя дава енергия и ни кара да се свържем със своето „аз“, така че добави късче от нея към сутрешната рутина. Дори да нямаш собствена градина или живееш в града, можеш да поканиш природата вътре със свежи цветя и сезонна зеленина. Събуди сетивата си, като използваш  ароматни листа на евкалипт и създай чувствено измерение с комбинация от естествени материали.

Сервирай лакомство

Вдъхнови се от оригинални идеи на ресторанти и импровизирай със съдовете, които използваш за сервиране на храната. Закуската в купа има и други алтернативи! Този компот за закуска се прави по много лесна рецепта – плодовете се задушават на котлона за 30 минути с малко мед, канела и анасон, и след това се сервират с кисело мляко. Аранжирай красиво в подходяща стъклена чаша и сервирай.

“Правим нещо, което наричаме „маса за двама“, като слагаме малка маса някъде в къщата - с изискани прибори и свещи. Почти като вечеря на ресторант, само че в собствения ти дом!”
Сам и Рена

Аранжирай масата

Не чакай специален повод, за да се поглезиш! Отдай почит на всяко едно ястие, като декорираш масата. Без много сложнотии – няколко стръка сезонни цветя във ваза, покривка от лен, подправки в бурканчета и елегантно сервирано ястие, което изкушава очите ти и събужда апетита...

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.