Списъкът с любими продукти е празен.

Идеи за освежаване на дома със завеси

Понякога една малка промяна е достатъчна, за да внесеш съвсем различно настроение в стаята. Завесите често са пренебрегвани, но когато окачиш комплект в нов цвят или с различни мотиви, стаята придобива ново и свежо излъчване.

Смени гледката

Лятото е време, в което можеш да се отпуснеш и да внесеш повече светлина в дома си. „Харесва ми, когато домът ми  е светъл и просторен,“ казва Нина, която сподели с нас своите съвети, след като ни покани  в своя красив, минималистичен дом. Двойните френски прозорци са ключът към отвореното пространство на  трапезарията/дневната. Нина окачва завеси в нов стил и цвят, за да влезе повече светлина в помещението и да му придаде свеж акцент.

“Обичам свежото начало и малките промени. Когато времето е по-топло, предпочитам да използвам леки платове в светли тонове из цялата къща. Много харесвам завеси в меки цветове.”
Нина

Повече завеси за контрол на светлината

За да контролираш лесно нивото на светлина в стаята, използвай няколко завеси. Просто окачи два комплекта завеси от текстил с различна дебелина. Леките, тънки завеси ще допускат мека светлина. Комбинирай ги с по-тежки завеси, за да блокираш светлината или да я ограничиш, когато е необходимо.

Семпло, но различно

Искаш да експериментираш с цветове, но нямаш достатъчно смелост? Избери си традиционни мотиви в неочакван цвят като шарки в бяло и зелено, вместо стандартното черно и бяло.

С елементи от природата

Текстилът е лесен начин, с който да внесеш природата в дома си. Използвай платове и дизайн, вдъхновени от природата, за да създадеш усещане за естествена красота в интериора.

Детайлите внасят жизненост

Основните елементи в интериора не трябва да са скучни. Използвай декорация със сложни детайли, като бродерията на леките завеси SPARVORT, за да придадеш по-оригинална визия на прозореца.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.