Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Повече светлина в дома ти

Различните дейности изискват различен вид осветление, затова увери се, че домът ти е организиран така, че да посрещне всичките ти нужди. Ето какво можеш да направиш.


Осветление за настроение Любимите книги прибавят невероятна атмосфера в стаята, затова отдай им заслуженото внимание като поставиш осветление в шкафа. Ще получиш и бонус – тази мека светлина създава приятно, весело и дружелюбно настроение.

LINDSHULT LED осветление за шкаф, 29,90 лв


VARDAGEN чайник, 14,99 лв

NORRAKER маса, 269,00 лв

Димиращи висящи лампи за трапезария Обичаме да поставяме висящите лампи на 60 см над масата в трапезарията, за да не ни светят в очите. Ако избереш бяла крушка опал, тя ще грее с мека, топла светлина.


HÅRTE LED работна лампа, 29,90 лв

ÅDUM килим, дълга нишка, 159,00 лв

Преносими работни лампи Освети всяко пространство около себе си с тази малка и удобна LED лампа. С изваяния си дизайн, тя добавя свеж, съвременен щрих, където и да си.


INDUSTRIELL висяща лампа, глобус, 39,90 лв

Декоративни лампи Понякога източниците на светлина функционират повече като декоративни елементи. Ние обожаваме уютната, успокояваща атмосфера, която тази лампа създава...

TARNABY настолна лампа, 39,90 лв

Осветление за настроение Чувстваш се малко по-старомоден? Пробвай някои по-необичайни източници на осветление изцяло в традиционен стил като този димиращ фенер. Той наистина носи неповторимо очарование.

Празнични нотки LED гирляндите не са само за градината. Внеси ги вътре, за да украсиш дома си, празнувайки специалните поводи (или всеки обикновен ден, просто ей-така). 

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.