Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Минималистичен лукс в малка стилна спалня

Интериорен дизайнер пое предизвикателството да създаде успокояваща и стилна спалня в малко пространство, балансирайки достатъчно място за съхранение с минималистичен изглед.

Ето нашия интериорен дизайнер

“Исках да покажа, че е възможно да създадеш релаксираща, стилна спалня, в която да се чувстваш просторно, дори при малко пространство”, казва интериорният дизайнер Хелън Свенсън. “Надявам се, че ще бъдете вдъхновени от дизайна.”

Избери природата

Използвай естествени материали, за да добавиш топлина към минималистична палитра. "Смесих бамбук, ратан, лен и памук в естествени отенъци", казва Хелън. Закачената на стената система за съхранение EKET служи като спестяваща пространството нощна масичка. "Лампата KNIXHULT създава топла и приветлива атмосфера, без да взема място на "масата"."

Подходи умно към пространството

Хелън избра леглото MALM за неговия изчистен, минималистичен дизайн и допълнителното пространство за съхранение под него. "Кутията RÖMSKOG използва най-добре мястото, заето от голямо легло, а преплетеният ратан пасва на естествения външен вид на стаята. Има капак, така че дрехите ви да не се напрашат, когато ги съхранявате извън сезона им."

Шкафчета с двойна употреба

Добави стил към мебел за съхранение. "Сложих два скрина MALM един до друг, за да осигуря достатъчно пространство за двама души, но те също така създават красиво място за растения или книги", казва Хелън. "За да съхраня усещането за простор и светлина, окачих постери на стената над тях, заедно с няколко допълнителни лампи."

Умен ъгъл

Трансформирай неизползван ъгъл на спалнята в място за преобличане. "Огледалото NISSEDAL има практическо приложение, но също така отразява светлина из стаята, за да я направи да изглежда по-голяма, отколкото е в действителност", казва Хелън. "Столът NILSOVE ви осигурява място за сядане и четене на списания за вдъхновение."

Стилно съхранение

Използвай етажерки на стената, за да използваш максимално малкото пространство. "Направени от бамбук, кукичките SKUGGIS са перфектен начин да спестите място, без да разваляте външния вид на стаята. Добавих кош от ратан, за да съхранявате аксесоари точно до тоалета, който сте избрали за следващия ден."

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.