Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Новости в обзавеждането за спалня

Събудете се за изцяло нов сезон, със свеж текстил в игриви цветове и мек памук за освежаване на спалнята, което да ви донесе щастие.

Пълно със слънчева светлина

Започни деня си с добро настроение и си легни с усмивка със завивката JUVELBLOMMA. Нейната ярка и игрива шарка комбинира два отенъка на жълтото, цвят, за който се смята, че има презареждащ ефект и често е асоцииран с щастието. JUVELBLOMMA е направена от 100% памук от възобновими източници - естествен и издръжлив материал, който става все по-мек с всяко изпиране.

Синя утеха в спалнята

Наслади се на освежаващо синьо в спалнята с новата завивка STJÄRNFLOCKA. Текстилът има вид на правен на ръка и напомня на Шибори оцветяването, японска техника, която обикновено включва сгъване, увиване и връзване на плат, след което той бива оцветяван в тъмно синьо. Направена от 100% памук, STJÄRNFLOCKA е създадена да диша и да се усеща мека при допир с кожата, за успокояващ нощен сън.

“Сънят е най-доброто, което можеш да осигуриш на подрастващо дете. Изпробвай колекцията текстил за деца SÅNGLÄRKA и разтегателното легло MINNEN.”

Цветни деца

Нека леглото на детето да бъде приятно гледане, както и за спане. Традиционният стил на леглото MINNEN вече се предлага в тъмно жълто, с детайли, които напомнят на лъчите на слънцето. По-важно, това разтегателно легло може да расте заедно с твоето дете. Комбинирай го с текстилите SÅNGLÄRKA, създадени от 100% възобновяем памук, за да създадеш най-добрите условия за удобен сън.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.