Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Решенията, които говорят за нашия вътрешен свят

Хубава музика и чаша бяло вино или розе слагат началото на приятните летни вечери на балкона на Мая Велянова


Домът, макар и неголям, често посреща приятели. Човек се чувства много уютно сред уханието на цветя и подправки, които се отглеждат в красиви кашпи и сандъчета на балкона. Инициативата на ИКЕА – Балконтурист – тук намира своята комфортна и впечатляваща окото реализация. Малкото пространство е усвоено по най-практичния начин със сгъваемата маса и столове, със соларните лампи и фенерите със свещи. Приятен акцент са outdoor килимите, изключително лесни за поддържане. Хартиени щори закриват прозорците, когато слънцето свети силно, и дават приятно усещане за уединение. Те са много практични, защото просто се залепват в горната част, могат да се спускат на желаната височина, а след края на топлия сезон може да бъдат свалени.  

SCHOTTIS плисирана щора 90x190 бяло, 5,99 лв

TÄRNÖ сгъваем стол, акация/стомана, 25,00 лв

TÄRNÖ сгъваема маса 55x54см, акация/стомана, 29,90 лв


Мая обича да се грижи за цветята си и за многобройните подправки, които отглежда – босилек, розмарин, мента, салвия, лавандула, мащерка. Използва уханните билки в приготвянето на ястия от средиземноморската кухня, защото й харесва да готви и да посреща гости у дома. 

IKEA PS 2002 лейка, 1,99 лв


По отношение на светлината и комбинацията на цветове и текстури в спалнята е постигнато усещане за спокойна атмосфера и лекота. Съчетани са артистично осветление, пачуърк с активни цветове и ретро дизайн. Почти невидим за окото е гардеробът, оригинално решение на ИКЕА. Когато няма място за гардероб, може да се направи проект с рафтове според големината на нишата. Дрехите се подреждат и се скриват зад завеси на лайсни. Суперпрактично решение, осъществено с малко средства. Това е пример как всяка ниша може да се оползотвори с много функционална мебел. Другото семпло, но ефектно решение е миксирането на няколко продукта на ИКЕА – върху стандартния шкаф е поставен дървен плот и са прикачени дръжки от естествена кожа. 

EKBY STÖDIS конзола, 1,00 лв

MULIG поставка за закачалки, 6,99 лв

BEKVÄM стълба с три стъпала, 49,90 лв


Създадено от

Текст: Елка Влаховска

Фотография: Венцислава Василева


Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.