Списъкът с любими продукти е празен.

Започни деня си по правилен начин, част 1

Създадохме решения за спалня, за да помогнем на три напълно различни личности да започнат обещаващо деня си. Това решение е за теб - с натоварения план-график - и то без изненади!


Тъмна стая със скринове, шкафове и закачалки с окачени на тях дрехи.

Изряден ред за ефективност

Когато всяка минута е важна, не оставяй нищо на случайността. Раздели гардероба си на малки секции, които с добрата си видимост и достъпност ще те улеснят във вземането на бързи решения.

Шапки поставени в ракла.

Предвиди място и за шапките си

Нека всички категории на гардероба да имат своя собствена територия – от чорапи и тениски до вратовръзки и изискани шапки.Чекмедже с подредени в него ръчни часовници, слънчеви очила, колани и копчета.

Избери своя аксесоар с един поглед

Организирай аксесоарите си така, че да можеш да вземеш всеки един от тях за секунди. Направи своя избор, хвърли последен поглед в огледалото – и вече си готов да посрещнеш новия ден.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.