Списъкът с любими продукти е празен.

Малки съвети как по-добре да се справиш с безредицата вкъщи

Кратко проучване показва, че за 39% от нас безпорядъкът вкъщи предизвиква раздразнение веднъж или повече пъти седмично. Сложи край на хаоса! Ето няколко умни идеи да реорганизираш и да освежиш дома си.


Дневна с правоъгълна система за съхранение на стената, до люлеещ се стол от ратан.

Идейни аксесоари за открити решения за съхранение

Създай си спокойно кътче, като въведеш в ред нещата, които искаш да сложиш там. Подобри функционалността на мебелите с полезни допълнения за съхранение като приставки за чекмеджета и кутии.

Поглед отгоре на кутии за съхранение на храна в различни форми и размери върху маса.

Приготви ястия за една седмица напред

Може да приготвяш ястия веднъж седмично или да запазиш остатъците от храна за следващия ден – и в двата случая решенията за съхранение са ключът към по-лесното ежедневие, пестене на време и намаляване на отпадъците. Използвай капаци (вместо прозрачно фолио), за да запазиш свежестта на храната и избери контейнери от прозрачно стъкло, за да виждаш лесно какво има в тях – така можеш да ги местиш от хладилника право във фурната.

Приближен изглед на бели и сиви кутии за съхранение с дървени капаци.

Кутии за организиране на вещите

Не е нужно вещите ти да са затрупани и неугледни. Дръжте принадлежностите си наблизо с новите, стилни кутии RABBLA – изработени от рециклиран полиестер и възобновяем бамбук. Малките аксесоари могат да бъдат прилежно подредени в различните отделения, а стифиращите кутии - деликатно скрити в гардероб или шкаф.

Бяло бюро до розова стена, със снимки и часовник поставени на бели рафтове над него.

Освежи всекидневния баланс

Подреждането на ежедневните вещи, така че да изглеждат добре, както и добавянето на рафтове за картини, превръщат разхвърляното бюро във вдъхновяващо работно пространство. А пастелените стилно оцветени кутии за съхранение KUGGIS са удобно решение за съхранение на канцеларски материали, документи и други принадлежности – всичко необходимо за работния ден.

Чорапи на син простор, щипки и закачалки на въже за простиране над син кош за дрехи, до стена от жълти плочки.

Улесни прането

Добави кош TORKIS и сушилник за дрехи PRESSA, за да бъде по-лесно носенето на прането от едно място на друго и за да не губиш поглед върху малки текстилни артикули като чорапи, например. Сушенето във въздуха изразходва по-малко енергия отколкото използването на сушилня, затова окачи твоята PRESSA на простора или на някое слънчево място и я сгъни, когато вече не ти трябва, за да си спестиш пространство.


Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.