Списъкът с любими продукти е празен.

Тонколони, с които се чувствате като у дома си, където и да се намирате

Нашите Bluetooth тонколони са проектирани да се вписват перфектно в интериора на вашия дом и се отличават с изразителен, мощен звук. ENEBY 30 × 30 се побира в нашия стенен шкаф KALLAX, докато тонколоната ENEBY 20 × 20 може да се допълни с батерия, така че да я поставите навсякъде, където нямате стенен контакт. С преносимата тонколона ENEBY можете да слушате любимата си музика в движение. А тонколоната за вграждане ENEBY може да се вгради в повечето мебели, като например в отвора на бюрото MICKE.

Защо Bluetooth?

Bluetooth тонколоните са чудесни за музикално изживяване в дома или извън него. Свързвате се с тонколоната от телефона си или от други устройства с Bluetooth функция. Когато използвате тонколоните с батерии, те стават преносими и можете да се наслаждавате на музиката си навсякъде.

Батерии

Акумулаторните батерии за нашите Bluetooth тонколони се продават отделно. Ако решите да използвате тонколоните с включения захранващ кабел, винаги можете да добавите батерии по-късно. Акумулаторните батерии са по-добро решение за вашия портфейл и за околната среда, и можете лесно да ги замените, след като достигнат края на своя жизнен цикъл.

Рециклиране

Всички акумулаторни батерии имат ограничен брой цикли на зареждане. Може би е време за нови батерии, ако ви се налага да зареждате устройството си по-често. Просто не забравяйте да предадете за рециклиране старите батерии.

Първи стъпки и употреба - ENEBY