Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Дом, който се променя с теб

Аранжирай пространството в дома си с подвижни мебели, които лесно ще се приспособяват към нуждите на семейството ти, когато те се променят. Почерпи вдъхновение от едно от жилищата, представени в ИКЕА Каталог 2019.


Прекарвайте време заедно и общувайте

В този апартамент целта е била да се създаде удобно и лесно приспособимо  пространство за семейство с тийнейджъри.

„За да е удобно на всеки, избери широк разтегателен диван с подвижни  възглавници за облягане, за да може лесно да приспособяваш облегалките и дълбочината за сядане в зависимост от това дали искаш да седиш или да лежиш,“ казва Аса Диберг, интериорен дизайнер.

Този диван разполага с голяма ракла отдолу за прибиране на завивките, което го прави идеален за гости с преспиване.


Промени атмосферата за миг

„Използвай смарт осветление, за да димираш или промениш цвета на светлината според това, което правиш. Толкова е удобно – може да стане, без дори да ставаш от дивана, просто използвай дистанционното. Съчетай няколко LED панела, докато намериш този, който най-добре пасва на твоя дом. Това е особено подходящо за по-тъмни места, които се нуждаят от повече светлина.“ (Използвай дистанционното TRÅDFRI, за да контролираш до 10 LED светлинни панела.)


„Използвай многофункционални мебели, които можеш лесно да пренаредиш и разместиш според настроението и ситуацията.“

Аса Диберг, интериорен дизайнерИзбери подвижни мебели

„Използвай многофункционални мебели, които лесно можеш да пренаредиш и разместиш според настроението и ситуацията. Можеш да създадеш отворен дом с множество различни функции само в една стая. Ако използваш няколко леки помощни маси вместо една голяма холна маса, любимите ти неща ще са ти винаги под ръка, където и да си в стаята,“ казва Аса.


Покажи и подреди с функционална етажерка

„Тази лесно достъпна етажерка може да се почиства с лекота. Нашият съвет е да определиш на всеки негово собствено отделение, за да може всеки да се грижи за собствените си неща. Можеш да я използваш както хоризонтално, така и вертикално. Сякаш получаваш едновременно етажерка и шкаф за съхранение.“ (Не забравяй да я закрепиш за стената.)


Запознай се с най-многофункционалното място у дома – кухненския остров

„Животът в този дом се върти около приветливия кухненски остров, който не е само място, където се приготвя храна, а и където да седнеш и да хапнеш,“ казва Аса. „Между храненията семейството използва острова като място за работа, сортиране на прането или писане на домашни.“

Направи готвенето по-забавно

„Приготвянето и съхраняването на храната се прави в специално отредена за целта малка ниша – толкова много спокойствие и хармония царят на това малко място.“


Създай успокояващо място за сън

„Един полезен съвет е да се използват различни цветови схеми, за да се отделят различните зони в дома. Тук сме използвали тъмни, естествени тонове, за да създадем чувство на интимност и мир. Допълни комфорта си с подвижни аксесоари като тези стенни лампи, за да имаш винаги подходящата светлина за четене.“

Организиран и приветлив отворен дрешник

Това отворено решение за съхранение на дрехите от издръжлив бамбук и лек алуминий означава, че можеш да видиш всичко с един поглед. Избери и комбинирай секциите в него според твоите нужди и пространство. Функцията „клик“ го прави лесен за разглобяване и преконфигуриране.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.