Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Идеи за осветление, които сме видели и обикнали

Зимата е винаги подходящо време, за да помислиш за осветлението и приятната атмосфера, която то може да създаде вкъщи. За да те вдъхновим, избрахме някои идеи от домове, които сме посетили.


Контролирано осветление

Димиращото осветление е проста, но ефективна идея. Промени настроението в стаята – от енергично в релаксиращо – само с едно превключване. Преди беше изключително скъпо да правим това с дистанционно управление, но сега красотата на смарт осветлението TRÅDFRI се състои именно в това, че димирането е достъпно за всеки и е лесно за употреба – просто премини на крушки TRÅDFRI и използвай дистанционното, за да ги контролираш!


Осветление с позиция

Отнасяй се към осветлението като към произведение на изкуството – внимателно прецени къде и как да да го поставиш. Лампата KNAPPA е любим продукт на клиентите на ИКЕА. Графичният й силует грабва вниманието, но досега не бяхме виждали някой да му отрежда мястото на звездата в стаята, докато не посетихме дома на Джули и Патрик в Унгария. Те са окачили своята KNAPPA ниско над масата в трапезарията само пред една гола стена. Така тя изпъква ясно и внася семпъл драматизъм в стаята.


Забавлявай се с осветлението си. Ако обичаш да ти е цветно, поиграй си с това! Посетихме дома на Тони, където ярките цветове я правят щастлива. Тя е поставила осветление, което й помага да извърши задачите, за които го е избрала, както и добавя личен почерк в дома й.


Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.