Списъкът с любими продукти е празен.

Идеи за игрива детска стая с много място за съхранение

Ето как интериорен дизайнер създаде детска стая, която събужда въображението, с достатъчно място за креативни занимания благодарение на умната организация.

Създай атмосфера

„Текстилът е чудесен начин да внесеш настроение в детската стая,“ казва интериорният дизайнер Ана Рита Хосе Местре. „Избрах нетипични мотиви, за да предам на тази стая мечтателно усещане. Разтегателното легло ще „расте“ заедно с детето, затова можеш просто да обновиш спалното бельо и да придадеш на стаята нов облик.“

Направи място за игра

„Когато се придържаш към една цветова комбинация, създаваш баланс в помещението,“ казва Рита. „Това създава релаксиращо усещане за мечтания и сладък сън, а и се превръща в забавно място за игри и въображаеми светове. Мебелите не са големи, за да има достатъчно място за игра върху меките килими.“

Решение за съхранение с двойна употреба

„Ако искаш стаята да е подходяща за много дейности, организирай добре пространството,“ казва Рита. „Избери решение за съхранение с повече от една функция. Откритите рафтове са чудесен начин да придадеш индивидуалност на детската стая и осигуряват лесен достъп до съхраняваните предмети. Така децата имат свободата да играят безопасно и самостоятелно. Можеш да поставиш картинки на кутиите за съхранение, за да знаят какво има във всяка кутия.

Щастливи сме, че нашите клиенти се вдъхновяват от продуктите ни и им придават своя личен почерк. Продължавайте да творите!

Но имайте предвид, че променянето или преправянето на продуктите на ИКЕА, така че да не могат повече да бъдат продадени или използвани по оригиналното си предназначение, означава че гаранциите и правото ви да върнете продуктите ще бъдат загубени.