Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

По-здравословна домашна среда

По-устойчивият начин на живот е пряко свързан с опазването на околната среда – освен това подобрявате вашето здраве и благосъстояние. Здравословният въздух, физическата активност и добрият сън са важни фактори в ежедневието ни. Ето няколко прости начина, чрез които можете да окажете положително влияние върху вашето здраве и планетата.

 

Движете се, за да сте във форма

Възрастните имат нужда от поне 150 минути физическа активност с умерена интензивност всяка седмица. Редица психични и физически здравословни проблеми могат да възникнат в резултат от недостатъчно движение.

Разбира се, много хора работят на бюро и фитнес залата не винаги е опция. Но има ергономични продукти за дома или офиса, които могат да помогнат.

Такъв например е работният стол LIDKULLEN. Специален механизъм помага да поддържате тялото си в постоянно движение, докато работите. Когато се използва редовно, този регулируем стол може действително да укрепи мускулите и гръбначния стълб - и да ви осигури естествено правилна стойка. Така можете да продължите да се движите, дори когато не можете да отидете никъде.

Вижте работен стол LIDKULLEN

Добър нощен сън за добро начало на деня

Експертите съветват възрастните да имат по 7-9 часа сън на денонощие за добро телесно и психично здраве. Децата обикновено се нуждаят от час или два повече за своя растеж и развитие.

Често начинът на живот или факторите на околната среда могат да повлияят на количеството или качеството на съня ви. Намирането на начини за справяне със стреса и за постигане на по-добър баланс между професионалния и личния живот може да бъде жизненоважно.

Вашият матрак прекалено твърд ли е или прекалено мек? Обмисляли ли сте да си вземете ергономична възглавница? Може би затъмняващите завеси и димиращото осветление ще да ви помогнат да се отпуснете по-лесно. Килимът може да заглуши нежеланите звуци, а зелените растения да освежат стаята.


Вижте всички матраци

За вашето ежедневно благосъстояние

Малките промени в начина на седене и по-качественият сън могат да помогнат за предотвратяване на бъдещи здравословни проблеми. Ето няколко идеи с продукти, които могат да внесат промяна във вашия дом.

Вижте лесни и достъпни съвети за по-устойчив начин на живот у дома